Lansare Editia a XX-a Festivalul Tineretii

‼️📣🎼🎶🎤🏆 Vara aceasta, evenimentul artistic preferat al copiilor și tinerilor de la malul Mării Negre revine într-o ediție specială: Festivalul Tinereții – aniversarea a 20 de ani!

📅 În perioada 26 august – 1 septembrie 2024 vei avea ocazia să ni te alături la Mangalia pentru o săptămână plină de muzică și dans!
🎤 Te invităm să ne încânți cu talentul tău pe scena deschisă a esplanadei Casei de Cultură Mangalia. Nu uita, la Festivalul Tinereții, bucuria muzicii și fairplay-ul sunt cele mai importante!
🌊 Iar dacă vii la festival, poți să te bucuri nu doar de atmosfera unică a competiției, ci și de o vacanță minunată la malul mării, într-un loc unde pasiunea pentru muzică se îmbină armonios cu răsfățul oferit de valurile Mării Negre.
📝 În curând vom publica #Regulamentul și formularul de înscriere! Rămâi alături de noi pentru mai multe detalii și surprize pregătite special pentru această ediție aniversară!
🐚 Între timp am publicat deja informații despre oferte de cazare la malul mării, cu tarife preferențiale pentru participanții la Festival. Rezervă-ți chiar acum locul si pregătește-te de pe acum pentru o vacanță memorabilă!
💫 Hai să facem împreună din această ediție aniversară a Festivalului Tinereții un eveniment de neuitat!

Cu drag și entuziasm,
Echipa Festivalului Tineretii

Comments are closed.